Meer effect met Shapewear in de Winterdagen!

Het is je misschien opgevallen dat veel shapewear-producten, met name producten die zich richten op de buik, werken door 'thermische activiteit' te stimuleren. Waarom is dat goed en hoe werkt het?

Shapewear houd je warm

Thermische shapewear is de allereerste laag kleding op de huid en is perfect om je warm en comfortabel te houden terwijl je onderweg bent. Het zorgt ervoor dat je je vrij kunt bewegen op een ijskoude dag en toch in shape bent.

Je kunt je afvragen, hoe thermische Shapewear werkt?

Je lichaam slaat veel water op, maar een deel ervan bevindt zich in de vervelende probleemgebieden rond je buik en taille. Dat is waar de kracht van thermische shapewear in aanmerking komt. Door je kern op te warmen en transpiratie rond je buik te stimuleren, kun je ervoor zorgen dat je het meeste uit je shapewear haalt.

Bekijk hier alle Thermische kleding!

Met thermische shapewear ervaar je direct een zichtbaar verminderde taille door de compressie alleen en de extra transpiratie rond je taille.

Transpiratie maar geen zweetplekken?

Onze shapewear met microfiber zorgt ervoor dat de transpiratie makkelijk weg kan.

Tegelijkertijd zweet u niet en heeft u daarnaast geen last van zwetende oksels door het ademende materiaal wat we hebben gebruikt voor de kleding.

Dit maakt onze kleding een all-seasons oplossing en kunt u het zowel in de winter als in de zomer dragen.

Bekijk hier producten tegen zweetplekken!