FAQ Recurved

Verzending & Levering

Voor de verwerking, verzending en afhandeling van bestellingen werken wij samen met DHL. Hierdoor is het mogelijk om van maandag tot en met zaterdag binnen 24 uur te leveren wanneer u voor 16:00 uur een bestelling plaatst.

Uw bestelling wordt door DHL van deur tot deur geleverd op een door u aan gegeven adres bijvoorbeeld thuis of op het werk.

Voor bestellingen onder €40 binnen Nederland vragen wij een bijdrage in de afhandeling en verzendkosten van € 4,95 en voor bestellingen onder €40 in België bedraagt dit € 7,95.

Ook kunt u profiteren van gratis verzending. Dit geldt bij bestellingen boven de €40 in zowel Nederland als in België.

Ja, dat kan zeker! Wanneer wij de bestelling verwerkt hebben en deze opgehaald is door DHL, zul je een track & trace code ontvangen via je e-mail adres! Heb je deze niet ontvangen? Neem dan contact op met support@recurvedofficial.com

Als je niet thuis bent zal het pakketje naar een pick-up point gebracht worden dicht bij jou afleveradres. Vervolgens krijg je een e-mail adres waar het pakketje is afgeleverd. Als je deze na 7 dagen niet ophaald, zal het retour verzonden worden.

Paketten worden geleverd op de volgende dagen:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag

Retourbeleid

Na ontvangst van uw artikelen heeft u wettelijk gezien 14 dagen de tijd om te retourneren, echter geloven wij zo erg in onze Recurved™ producten dat we u maar liefst 30 dagen de tijd geven om uw artikelen te retourneren.

Voor artikelen waarbij hygiëne van belang is zoals ondergoed kunt u het alleen retourneren in de ongeopende en originele verpakking.

Overige artikelen kunt u eerst passen, wanneer u deze echter wil retourneren moet dit altijd in de originele verpakking.

Als de artikelen beschadigd zijn kunnen we dit in rekening brengen.

Om een retour aan te maken mailt u eenvoudig naar onze klantenservice via support@recurvedofficial.com. U ontvangt het herroepingsformulier en deze dient u ingevuld bij het retour te voegen.

Zodra wij uw retour hebben ontvangen verwerken we deze en storten we zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 werkdagen uw geld terug.

Een bestelling omruilen is ook mogelijk. Geef dit aan nadat u een retour heeft aangemeld. Geef ook de gewenste maat aan die u wilt ontvangen!

Zodra wij uw retour hebben ontvangen verwerken we deze en storten we zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 werkdagen uw geld terug.

Als u problemen heeft met retourneren verzoeken wij u om contact op te nemen via de e-mail: support@recurvedofficial.com

Maatvoering

Bij elk product staat er een button 'maattabel'. Als je daar op klikt komt het maattabel naar voren. Er zijn ook producten met een 'One Size Fits All', dat zal dan ook aangegeven zijn.

Wasvoorschriften

Onderaan elke productpagina staan de wasvoorschriften. Recurved is niet verantwoordelijk voor eventuele gebreken i.v.m. verkeerd wassen.

Betaalmethoden

Je kunt met de volgende betaalmethoden betalen:

Creditcard
Ideal
Klarna
Bancontact
Paypal
Belfius
Sofort
Giropay
KBC/CBC

Het is ook mogelijk om achteraf te betalen met Klarna!